sursa foto:  wikimedia

Informație pe surse: ‘Adrian Năstase reintră în lupta politică pe ordin de la Klaus Iohannis și Lucian Pahonțu’

Jurnaliștii din România aruncă în spațiul public o informație de-a dreptul explozivă! Fostul premier al României, Adrian Năstase, ar fi revenit pe scena politică printr-o directivă plecată de la președintele Klaus Iohannis și șeful Serviciului de Pază și Protecție, Lucian Pahonțu.

La finalul lunii decembrie, Adrian Năstase a fost reabilitat de instanță, ștergându-i-se din cazier cele două condamnări la închisoare din 2012 și 2014.

Ziuanews.ro susține că Năstase ar fi fost „albit” tocmai pentru a reveni în politică. Trebuie făcută precizarea că această este o ipoteză avansată în spațiul public de sursa citată.

Adrian Năstase iese <<„la vedere” dupa ce o lunga perioada de timp a ocultat sistemul politic al PSD, alaturi de „lupii bătrâni”, folosindu-se rand pe rand de Geoana, Ponta, Dragnea și, mai nou, de Ciolacu… Reintrarea in „arena” este pe un „ordin” sosit de la Cotroceni, de la Klaus Iohannis, dator ca in urma cu 20 de ani au fost musamalizate dosarele Forumului Democratic German (vezi foto, cand s-a parafat intelegerea), dar si „bubele” imobiliare si – mai cu seama – dosarele „adoptiilor” (pe vremea lui Nastase a fost chiar o campanie a baronesei Emma Nicholson).

De aceasta propensiune „bombonesciană” s-ar ocupa, conform surselor, si gen Pahonțu (nu numai sef al SPP)… Nastase a debutat cu un atac la Ciucă, ceea ce-l face „vizibil” si pentru păpușarii premierului de peste hotare, din marile puteri occidentale cuprinse de sceneta „Rusia-Ucraina”, carora fostul premier si fost lider al PSD le transmite mesajul lui Terminator: „I’m back!”… Asta, apropos de Iohannis pe care „natiunea facebook” il aseamana cu Robocop”>>, conform Ziuanews.ro.

Alianța "Terminator - Robocop": Năstase reintră în marea arenă politică pe mâna lui Iohannis!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare