sursa foto:  evz.ro

Ingrid Mocanu iese iar la atac! Ieșire incendiară la adresa Cameliei Bogdan

Avocatul Ingrid Mocanu, ieșire incendiară la adresa magistraților care au sesizat CJUE privind posibilitatea neaplicării deciziilor CCR. Ieri, Camelia Bogdan a cerut sesizarea CJUE privind completurile specializate ale ÎCCJ.

„Da, oameni buni, am trăit să o vedem și pe asta: niște ”magistrați” au sesizat CJUE să îi ceară voie să folosească deciziile CCR pe post de hârtie moale. Asta este vestea proastă.

Vestea bună este că doi dintre cei 5 judecători au spus ”pas” și au refuzat să intre în acest joc mizerabil. Nu știm cine sunt ei, dar în mod cert vom afla.

Cam asta este ceea ce vă spuneam: în timp ce unii au stat demni în scaune,alții au făcut de râs robele pe care le poartă și și-au bătut joc de profesia pe care trebuiau să o practice. La fel și azi ca și în vremea lui Iulius Filip, care nu s-a dus singur, de bunăvoie, la Aiud: unii au ales să devină torționari, turnători, alții NU.

Ce este de făcut? De păstrat DOAR acei judecători care îndrăznesc și azi și au îndrăznit și în vremuri mai rele să își facă meseria cu curaj și demnitate.

Iar pentru restul nu se impune trimiterea la pensie, ci acolo unde le este locul: la lada de gunoi a istoriei acestui neam.

Căci nu Onea, Portocală și alții ca ei au fost principalii vinovați pentru nenorocirile trăite de niște oameni la fel de nevinovați ca oricare altul, ci în principal așa zișii ”judecători”, care din motive greu de descifrat AZI (dar care sigur vor ieși la iveală) au ales să pactizeze cu acești terifianți torționari.

Rămâne ca domnul Netejoru să ne arate că poate să își facă treaba pentru care stă pe acel scaun, fără false pudori și temeri nejustificate.

E ultimul bilet pe care îl mai are România pentru a se salva!”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

Citește și:

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare