sursa foto:  Adevărul.ro

Interesant! Ce se construiește în locul fostei fabrici de pâine din București

Fabrica de pâine Pajura a fost vândută unui important dezvoltator imobiliar cu tot cu suprafaţa de 16.000 de mp, situată în apropiere de Bucureştii Noi, compania anunţând că va finaliza proiectul în vara anului 2021.

Portland Trust a cumpărat anul trecut terenul de la Pajura SA, în schimbul unei sume de circa 5 milioane de euro, cu gândul de a construit o importantă clădire de birouri, J8 Office Park.

Proiectul se va finaliza în vara anului 2021, iar contractorul va fi numit în scurt timp, a informat Portland Trust, precizând că a semnat deja un contract de pre-închiriere cu Ubisoft Bucureşti pentru aproximativ 30.000 de metri pătraţi, în proiectul J8 Office Park, situat în zona Bucureştii Noi, în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului.

Ubisoft, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri video la nivel mondial, cunoscut pentru titluri precum Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon sau Watch Dogs, a ales J8 Office Park drept nou sediu, întrucât compania doreşte să fie în vârful industriei divertismentului atât prin creşterea cifrelor, cât şi a ritmului dezvoltării, scrie adevărul.ro

Clădirea de birouri A va avea aproximativ 24.000 mp de spaţii de birouri, care se vor întinde pe şase etaje, având la parter o sală de conferinţă, un restaurant şi un centru de fitness. În plus, Ubisoft a mai închiriat 6.000 mp în clădirea adiacentă, care va găzdui echipele companiei din Bucureşti.

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

Șeful de cabinet al lui Corneliu Coposu îl desființează pe Mihai Șora: Pe vremea când unii ‘sufereau pentru libertate’, alții erau uciși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare