sursa foto:  colourbox.com

INTERZIS! Care sunt ALIMENTELE care favorizează apariția cancerului!

În societatea de astăzi devine din ce în ce mai greu să mănânci sănătos. Chiar și când ai ales o dietă echilibrată apar probleme din cauza pesticidelor folosite pentru fructe și legume. Din acest motiv, Organizația Mondială a Sănătății a inițiat o campanie prin care a dorit să informeze oamenii cu privire la cele mai nocive alimente pentru organism și care totodată favorizează dezvoltarea celulelor canceroase din corp.

Iată lista de alimente pe care ar trebui să le evităm, potrivit sanatatea.ro:

Alimente afumate –  majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compuşi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate în mod natural, cele obţinute prinafumare artificială pot provoca apariţia cancerului stomacal sau colectoral.

Vezi și Boala GRAVĂ care se răspândește RAPID în România

Somonul de crescători – Alimentaţia somonului de crescătorie este bazată pe diverse substanţecontaminate, antibiotice şi alte ingrediente care cauzează sănătăţii omului. Spre deosebire de consumul somonului sălbatic, consumul somonului de crescătorie creşte riscul apariţiei cancerului din cauzaconcentraţiei puternice de PCB din acesta

Popcornul pregătit la microunde – ambalajul de pe popcornul din comerţ conţine urme de acid perfluorooctanoic, despre care s-a dovedit că este cancerigen şi poate afecta maiales ficatul.

Alimentele modificate genetic– Adevăratul pericol pe care îl prezintă alimentele modificate genetic constă îneliberarea proteinelor ne-naturale în timpul digestiei.

Chipsurile din cartofi– Acestea sunt gătite la temperaturi foarte mari ducând laproducera acrilamidei, de asemenea cancerigenă.

Vezi și Efectele MINUNE ale GUTUII

Carnea roşie – celulele canceroase prosperă în mediul acid generat de dietele pe baza de carne roşie. Înschimb, puteţi înlocui carnea roşie cu carne de pui şi peste.

Băuturile carbogazoase – multe sortimente de băuturi carbogazoase, mai ales cele fărăzahăr, conţin aspartam, un îndulcitor artificial.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare