sursa foto:  digi24.ro

Întrebare-cheie pentru Dan Barna: Cam câți servitori ai avut acasă, ca să ți se pară normal ca cineva să cheme pe altcineva să-ți ridice ochelarii căzuți de pe masă?

Radu Herjeu, membru CNA, critică vehement gestul vicepremieurului Dan Barna de a pune un angajat al Parlamentului să-i ridice ochelarii de pe jos.

Herjeu îl întreabă pe Barna câți servitori a avut avut acasă, de i se pare normal un astfel de gest.

„Nu înțeleg, cam câți servitori ai avut acasă, ca să ți se pară normal ca cineva să cheme pe altcineva să-ți ridice ochelarii căzuți de pe masă?

Adică, bine, bine, pe meleaguri mioritice funcția de vicepremier e un fel de rang nobiliar sau chiar titlu regal, dar… orișicât, aicișa, doar locatarul de la Cotroceni are dreptul la astfel de aroganțe.

Și Barna n-a fost în stare să ajungă acolo. Așa cum n-a fost în stare să mulțumească omului care i-a ridicat ochelarii.
PS. Filmulețul, în primul comentariu”, spune Herjeu.

Barna consideră că e o întâmplare banală.

Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari.

Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților – n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat, pentru Mediafax, Dan Barna.

Vezi și

Dat jos de mineri în anii ’90, Petre Roman acuză că ‘o mafie politică’ a decis că trebuie să plece! Sfatul pentru Florin Cîțu

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare