sursa foto:  mediafax.ro

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

Marea schimbare promisă de Alianța USR-PLUS nu numai că întârzie să apară, dar se dovedește a fi doar o promisiune uitată în campanie.

Oana Ursache, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni din partea USR-PLUS, a făcut furori zilele trecute, cu o postare pe pagina de socializare, în care anunța că este urmașa unui răzeș de-ai lui Ștefan cel Mare.

Ei, iată că nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme, căci fiica Oanei Ursache, Sînziana Covaliu, a fost angajată la cabinetul de parlamentar al deputatului Simina Tulbure.

Evident, este o doar o coincidență că Simina Tulbure este colegă de partid cu Oana Ursache, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni .

Simina Tulbure: „Sînziana a fost cea care a implicat-o pe Oana Ursache în activitățile partidului”

Jurnaliștii de la România Liberă au contactat-o pe Simina Tulbure, pentru a afla ce o recomandă pe Sînzianu Covaliu pentru a fi angajată în Parlamentul României.

„Da, este adevărat că Sînziana este angajată în cabinetul meu, ea fiind foarte implicată în activitatea Generației PLUS și a Alianței, chiar dinainte de a ni se alătura mama ei. Subliniez acest lucru deoarece Sînziana a fost cea care a implicat-o pe Oana Ursache în activitățile partidului, în perioada în care amândouă locuiau în afara țării”, sună un pasaj din confirmarea deputatului USR – PLUS, conform sursei citate.

Sînziana Covaliu și mama sa, secretarul de stat Oana Ursache

Sursa foto: România Liberă

Totodată, Simina Tulbure a menționat și resorturile care au stat la baza conturării echipei sale de experți și consilieri parlamentari: „În corelare cu principalele obiective ale mandatului meu, am selectat persoane cu cunoștințe și experiențe în următoarele resorturi: voluntariat și implicare civică, drept, comunicare, finanțe, studiu și activitate în afara României și ceea ce țin de zona de tineret. Susțin tinerii cu potențial deoarece știu din proprie experiență cât de mult poate conta dacă o persoană îți dă un vot de încredere pentru a te putea afirma între-un anumit mediu profesional. Mi-am dorit din prima clipă o echipă dinamică, formată din oameni tineri, cu potențial, care în pofida vârstei, au avut deja realizări relevante în domeniul lor profesional”.

Vezi și

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

Vine ‘apocalipsa’ economică peste Europa? Căderea acestui tip de industrie arată primele semnale de sărăcie în rândul populației

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare