sursa foto:  g4media.ro

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Într-o perioadă în care Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR susține că le-a declarat război pensionarilor speciali, dar și acelor angajați din sistemul bugetar care au și pensie, și salariu, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pun șefi de instituții pensionari din Ministerul de Interne.

Mai precis, recent, Clotilde Armand l-a „uns” director general la Poliția Locală Sector 1 pe Horotan Edward Radu, fost angajat al Poliției Române, în prezent pensionat.

Nici Ciprian Ciucu nu s-a lăsat mai prejos. Primarul din Sectorul 6 l-a numit director general-adjunct la Poliția Locală pe Marian Tufan, fost șef-adjunct la Brigada Rutieră.

Întrebat la B1 TV, dacă este de acord cu angajarea pensionarilor speciali la Primărie sau în instituțiile subordonate acestora, Ciprian Ciucu a oferit un răspuns incredibil.

Citește și După ce a angajat un pensionar MAI la șefia Poliției Locale Sector 6, Ciprian Ciucu a declarat că nu știe ce sunt ‘pensionarii speciali’

Nu știu ce sunt aceia pensionari speciali”, a spus Ciucu, în cadrul emisiunii „Bună, România!”.

Omul făcut șef de Clotilde Armand, pensie de serviciu anuală de 105.000 lei

Directorul general numit de Clotilde Armand, Horotan Edward Radu, nu și-a depus declarația de avere în acest an.

Potrivit ultimei declarații de avere, ce a fost verificată de Bugetul.ro, în 2019, actualul șef al Poliției Locale Sector 1 a încasat o pensie anuală de 105.000 lei.

De asemenea, ca polițist local la Sectorul Edward Horotan a avut un venit anual de 58.369 de lei.

În ceea ce privește pe Marian Tufan, fostul polițist numit directorul general-adjunct de Ciprian Ciucu, declarația sa de avere nu apare pe site-ul Poliției Locale Sector 6.

Vezi și PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

Vine ‘apocalipsa’ economică peste Europa? Căderea acestui tip de industrie arată primele semnale de sărăcie în rândul populației

Vești importante! Toți cei care vor să își cumpere vechime pentru pensie sunt vizați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare