sursa foto:  reperul.ro

Investiție URIAȘĂ! Ce mare combinat din România a fost modernizat

Investiție uriașă într-unul dintre cele mai mari combinate din România! Cu acești bani, combinatul a fost modernizat. Potrivit unui anunț făcut luni, s-au investit nu mai puțin de zece milioane de euro pentru modernizarea Mașinii de Turnare nr. 4, din cadrul Oțelăriei combinatului ArcelorMittal Galați.

Mașina de Turnare a fost deja repornită și va permite creşterea producţiei prin reducerea opririlor tehnice şi accidentale, obţinerea unei viteze de turnare mai mari şi eliminarea unor defecte de calitate.

„Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt şi mediu de a moderniza Oţelăria şi de a implementa – cât mai mult posibil –  noile tehnologii de automatizare şi digitalizare în procesele noastre de producţie”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galaţi, potrivit unui comunicat citat de News.ro.

Conform sursei amintite, proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al Maşinii nr. 4 prin înlocuirea unor compenente-cheie şi instalarea unei automatizări noi, după oprirea acesteia în luna noiembrie a anului trecut.

În ultimii ani, ArcelorMittal Galaţi a înregistrat o producţie medie de circa 2 milioane de tone de oţel pe an. Pe platforma siderurgică a combinatului lucrează circa 7.000 de persoane, dintre care aproximativ 5.500 sunt angajaţi proprii ai ArcelorMittal, iar 1.500 ai unor firme contractoare.

Vezi și CAPĂT de linie! Ce cunoscută bancă DISPARE din România

Kaufland încasează o mega-lovitură: Ce a lansat rivalul Carrefour- Este o premieră în România

Pericol pentru RCS & RDS! Mișcarea neașteptată a UPC

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare