Iohannis și Orban mână-n mână! Și-au întors fața spre bogăția României

Klaus Iohannis și Ludovic Orban sunt mână-n mână atunci când vine vorba despre comorile României. 

Aceștia spun că bogăția României, adică pădurile noastre, sunt în mare pericol. La evenimentul de lansare a Campaniei naţionale de împădurire „O pădure cât o ţară”, desfăşurat la Ulieşti, în judeţul Dâmboviţa, Iohannis a spus:

„Pentru mine personal este o mare bucurie că putem să începem azi această campanie de replantare, o campanie amplă care cu siguranţă va lăsa urme pozitive. Pădurile sunt aurul verde al României şi acest aur trebuie protejat şi înmulţit. (…) Pădurea trebuie protejată, este inadmisibil ca în secolul XXI să mai avem tăieri ilegale masive. Şi îl rog pe domnul ministru al Mediului să găsească noi instrumente pentru protejarea pădurilor”.

Și Orban își arată îngrijorarea, spunând că:

„Codru-i frate cu românu’, zice o veche vorbă. Să arătăm că şi românul e frate cu codrul, să refacem pădurile României peste tot unde este nevoie, peste tot unde există risc de afectare a mediului, a solului, a aerului, astfel încât să asigurăm un viitor cert pentru copiii noştri pentru nepoţii noştri”, a declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Vezi și:

Frații Pavăl dau un nou tun! Investiție de 5 mil.euro într-o nouă afacere

Sistemul și oamenii săi. Revenirea în forță a unui fost general între ficțiune și realitate

Nimic nu mai este sigur în România, nici să dai șpagă. Întâlnirile de afaceri se mută peste granițe

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare