sursa foto:  facebook

Jandarmerița prinsă cu droguri iese la rampă: Am fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit!

O jandarmeriță a fost prinsă cu droguri în timpul unui control de rutină în trafic efectuat duminică de poliţiştii Secţiei 18. 

 

 

Aceasta spune că plicurile cu droguri ar fi fost ale unei prietene.

”Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, acestea au fost primele declarații are fostei purtătoare de cuvânt de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, scrie antena3.ro

Aceasta susține că nu avea idee că în bani se aflau pliculețele.

”Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, mai spune ea, potrivit Observator.

Luni, Jandarmeria a confirmat că o femeie-jandarm a fost prins cu droguri

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare