sursa foto:  cerceteaza.com

Se lansează un nou GIGANT: O legendă a sportului vrea să cucerească piaţa aeriană – tun IMENS în Europa

O legendă a sportului mondial vrea să cucerească piaţa aeriană. Lansează un nou gigant şi pregăteşte tunul anului în Europa. Legendarul campion de Formula 1, Niki Lauda şi compania aeriana Ryanair au ajuns la un acord pentru a deschide LaudaMotion, o companie low-cost care va avea sediul la Viena.

Laudamotion Airline va opera zboruri din Germania, Austria și Elveția spre destinații de la Marea Meditareană. Niki Lauda va fi directorul companiei și va supraveghea implementarea strategiei care vizează construirea unei companii aeriene low-cost care să performeze financiar în Europa.

Ryanair va asigura 75% din susținerea financiară a proiectului și va contribui inclusiv cu șase aeronave din cele 21 ale companiei, anunţă Digi 24.

Ryanair va suporta 75% din costul investiției care se va ridica, pentru început, la 50 de milioane de euro, iar compania irlandeza va mai contribui cu alte 50 de milioane de dolari în primul an de operare.

Niki Lauda nu este la prima experienţă de acest gen. În 1985, a pus bazele companiei aeriene Lauda Air, care a funcționat ca o subsidiară a Austrian Airlines până în 2012, când a fost integrată în compania mamă.

Vezi și Frații DEDEMAN lovesc din nou: Au preluat jumătate din imperiul acestui mare producător

Toți șoferii vor fi afectați: Ce lege va fi adoptată până în luna iulie

După ce a fost cumpărată de un colos american, o companie din România pune la bătaie sute de posturi! Are TREI fabrici mari pe piața locală

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare