sursa foto:  sibiu100.ro

Lia Olguța Vasilescu, despre marele său vis: Noi am promis și am făcut! Să vă vedem pe voi

Lia Olguța Vasilescu a vorbit, marți, despre marele său vis. În cazul în care ajungea șefă la Transporturi, Olguța Vasilescu voia să realizeze drumul expres Pitești-Craiova, care, potrivit jurnaliștilor olteni, este marele său vis.

Acum, Olguța Vasilescu a spus că pe acest drum expres se lucreză intens și a trimis săgeți către PNL cu privire la efectuarea sa.

„Ca sa nu avem vorbe mai tarziu… Pe drumul expres Pitesti-Craiova se efectueaza acum lucrari de terasare, nivelare, decopertare, se foreaza coloane, se lucreaza la pila 2 pasaj peste DN 65. Pentru acest drum expres in regim de autostrada s-a facut proiectul tehnic, licitatia, exproprierea si au inceput lucrarile in guvernarea PSD. Au fost si intarzieri cauzate de plangeri penale facute constructorilor de fostii proprietari de terenuri, contestatii solutionate dupa mai bine de doi ani de instantele romanesti, dar… a demarat constructia si s-a lucrat in forta de cand a fost liber frontul de lucru. Noi am promis si am facut! Sa va vedem pe voi…”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

Mega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV După Poliție și Jandarmerie, alte două instituții de forță vor fi decapitate! Unde va ‘umbla’ Guvernul Orban (surse)

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare