sursa foto:  youtube.com

EXCLUSIV După Poliție și Jandarmerie, alte două instituții de forță vor fi decapitate! Unde va ‘umbla’ Guvernul Orban (surse)

Noul premier al României, Ludovic Orban, a anunțat, luni, înainte de votul în Parlament pentru învestirea Guvernului PNL, că vor fi înlocuiți toți șefii din Poliție și Jandarmerie puși politic.

Surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că, la pachet cu șefii din Poliția Română și Jandarmeria Română, vor fi „executați” și cei ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, și Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Mirela Călugăreanu.

„Președintele (n.r. – Horia Constantinescu) va fi schimbat sută la sută”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului cu privire la înlocuirea șefului ANPC.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

Totodată, alte surse ne-au precizat că și Mirela Călugăreanu va fi înlocuită de la șefia ANAF, dat fiind că a ajuns la conducerea instituției sub Guvernul PSD.

De altfel, conform informațiilor noastre, vor demiși toți șefii de instituții puși politic de guvernarea social-democrată.

Orban a anunțat CUTREMURUL în Poliție și Jandarmerie

„Trebuie să terminăm cu utilizarea politică a poliției și jandarmeriei pentru apărarea potențaților zilei. Este necesar să abrogăm prevederile recursului compensatoriu prin care au fost eliberați 20.000 de deținuți pe străzi, unde au comis din nou infracțiuni. Serviciul de probațiune trebuie reorganizat pentru a

Trebuie refăcută capacitatea Poliției de a-și exercita misiunea. Toate posturile de conducere din Poliție trebuie să fie ocupate prin concurs, trebuie terminat cu numirile din pix prin care partidele numesc oameni care să le facă diverse servicii. Trebuie schimbate mentalitatea, atitudinea pe care o au în realizarea misiunilor și asigurarea celor necesare pentru realizarea sarcinilor de serviciu”, a declarat premierul Ludovic Orban, după cum scriam AICI.

Și Rareș Bogdan a dat un SEMNAL de CURĂȚENIE în instituții

Recent, în cadrul unei întâlniri cu românii din Barcelona, Rareș Bogdan, al doilea om din PNL, a anunțat că „cei aduși pe bază de carnet de partid, fără concurs, fără cunoștințe, pe salarii uriașe au de ce să se teamă”.

„Au început să intre oamenii noștri în ministere și să primească date din interior. MAI are 2.000 de oameni care lucrează doar în administrația centrală a ministerului. Când noi am plecat de la putere avea 720. Sunt agenții, colegii vor face conferințe la două-trei zile și vor anunța ce au găsit. Le-am lăsat cu 320 de oameni și au 800 de oameni. Altele le-am lăsat cu 550 de oameni și în momentul ăsta au 1.450 de oameni.

Vezi și Alertă pentru șoferi! De la 1 noiembrie 2019, se aplică Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă

În ministere au supraîncărcat schemele, au încercat să se blindeze prin mandate date pe patru ani de zile. Au crescut numărul celor din consiliile de administrație. Dacă vă spun banii pe care îi ia o fătuță care poartă un dosar și nici ea nu știe ce face dacă o întrebi, dar ea merge la minister în Piața Victoriei sau în Piața Constituției, toți cei de aici vă veți enerva pentru că cu greu câștigați banii pe care individa îi câștigă, pe lângă alte sporuri.

Sigur că ăia au de ce să se teamă. Dar oamenii valoroși, care sunt competenți, care sunt profesioniști, vă asigur că nu au de ce să se teamă. Cei aduși pe bază de carnet de partid, fără concurs, fără cunoștințe, pe salarii uriașe. Puteți să credeți că sunt directori în CNAIR care au… un director, președintele, are 64 de consilieri. Nu are președintele SUA 64 de consilieri. Pe salarii de 2.000 de euro sau 4.500 de euro”, a declarat Rareș Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare