sursa foto:  playtech.ro

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, bate cu pumnul în masă: ‘Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii au promis un sistem de deduceri prin care să fie ajutate familiile cu copii şi să fie stimulate investiţiile în servicii publice de calitate şi a afirmat că acest lucru îl vor face la guvernare.

„PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că România are o creştere economică bună „datorată măsurilor corecte” de sprijin pentru economie şi agricultură, dar trebuie ca această creştere să se simtă urgent în buzunarele „oamenilor care se luptă cu preţurile”.

„Am fost astăzi în Galaţi şi Brăila pentru a le transmite antreprenorilor şi fermierilor din zonă că lucrăm deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflaţia, pentru a susţine investiţiile şi pentru a sprijini firmele româneşti”, a menţionat Ciolacu, informează agerpres.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare