lemn

sursa foto:  timponline.ro

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, pune piciorul în prag: Atât timp cât PSD va fi la guvernare, niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, a transmis cu ocazia Zilei Internaţionale a Pădurilor, că atât timp cât PSD va fi la guvernare, niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde.

 

 

 

„În pepiniera Dobroţ din Argeş am întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea şi care îşi dedică întreaga carieră îngrijirii şi protejării ei. De aceea, de Ziua Internaţională a Pădurilor vreau să transmit că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde. Asta vreau să le transmit şi tuturor angajaţilor Romsilva”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că „avem soluţiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafeţelor de pădure, dar să şi respectăm jaloanele din PNRR şi principiile OECD”.

„PSD va propune şi susţine măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să reuşim să creştem suprafaţa forestieră a ţării. Mai mult, PSD va propune înăsprirea legislaţiei, astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupţia”, a menţionat Ciolacu, conform AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare