sursa foto:  Capital

Liviu Dragnea a depus cerere de transfer! Ce penitenciar preferă fostul lider PSD

Președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, a spus sâmbătă, la România TV că are informații despre mișcarea de ultim moment a lui Liviu Dragnea cu privire la o cerere de transfer, ţinând cont de faptul că perioada de carantină urmează să se încheie în curând.

Dumitru Coarnă spune că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți.

Coarnă a spus la România TV că deține date potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ.

După perioada de carantină fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din țară, în funcție de domiciliul pe care îl are în buletin. În Alexandria nu există penitenciar. În prezent Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova unde e încă în perioada de carantină.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe 27 mai, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în judecarea faptelor de corupţie.

 

Vezi și:

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

Liderul USR-PLUS care a primit contracte de la Dragnea și Vâlcov, afaceri cu familia fostei șefe DNA!

Vești mari pentru mii de salariați! Ce se întâmplă cu dreptul la despăgubire

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare