sursa foto:  aktual24.ro

Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi

Zi care s-ar putea dovedi decisivă pentru Liviu Dragnea. Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție ia în discuție o posibilă modificarea esențială în dosarul “Bombonica”, în care președintele PSD a fost condamnat pe fond.

Liviu Dragnea află astăzi dacă unul dintre procesele penale în care este implicat va fi iar prelungit. Unul dintre judecătorii din proces a solicitat  să iasă la pensie, iar cererea este analizată chiar astăzi, anunţă Realitatea.net.

Luciana Mera este unul dintre cei cinci judecători ai completului care judecă apelul lui Liviu Dragnea în dosarul „Bombonica”, în care, pe fond, a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, potrivit Realitatea TV.

Potrivit tragerii la sorţi din decembrie 2018, Liviu Dragnea este judecat în apel de completul de 5 judecători (C5) P2 format din judecătoarele Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa şi Simona Enceanu.

În cazul eliberării din funcţie a unui judecător sau suplent din completul de 5, desemnarea altuia s-ar face, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică.

Citește și:

Surpriză totală! Ce salariu va avea Olguța Vasilescu, după ce s-a întors în Guvernul Dăncilă

Nu mulți știu aceste detalii despre Ion Iliescu. Averea pe care o are unul dintre foștii președinți ai României

Promisiune în miez de noapte a lui Rareș Bogdan, după ce a fost amenințat de Liviu Dragnea! ‘Îl asigur’

Kaufland provoacă un adevărat cutremur pe piață! Mutare în forță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare