sursa foto:  business-review.eu

Liviu Dragnea rupe tăcerea despre chinurile îndurate în închisoare: ‘Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră’

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuze dure la adresa reprezentanților penitenciarului Rahova pe motiv că la dosarul său există declarații mincinoase date de aceștia. 

 

Colegii de celulă i-au pansat rana

„Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul.

După intervenţie, medicul chirurg de la Rahova a trecut în fişa medicală şi a dispus ca medicii de la cabinetul medical din Rahova să cureţe rana din două în două zile.

Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră. Rana s-a reinfectat apoi, că nu am pansat corect şi vineri după ce am ieşit din carantină m-au dus din nou la spitalul Rahova şi m-au operat din nou pentru că rana recidivase”, a spus Liviu Dragnea joi, în faţa instanţei, la audiere, conform b1.ro.

Vezi și: Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare mult mai repede. Tribunalul București va lua decizia în următoarea perioadă de timp

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare