micula

sursa foto:  antena3.ro

Lovitură de proporții pentru magnații Micula! Suma de ridică la aproximativ 44 milioane de euro

Frații Ioan și Viorel Micula sunt implicați într-un scandal de proporții, în care elementele principale sunt: evaziunea fiscală, spălarea de bani și delapidarea. 

O ancheta pentru evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare de aproape 44 milioane de euro îi vizează pe frații Micula. Frații Ioan și Viorel Micula de la compania European Drinks sunt implicați într-un dosar penal in rem, deschis la IPJ Bihor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit unor surse judiciare care au dorit să-și păstreze anonimatul, informează perol.

Frații Micula sunt acuzați de efectuarea unor tranzacții fără justificare economică sau comercială și de transferul unor bani și bunuri între firmele din cadrul grupului European Drinks. Ar fi reușit, în acest mod, să-și însușească, fără să plătească taxe către stat, o suma de aproximativ 44 de milioane de euro. Tot in rem este şi o ancheta care îl vizează pe Victoraș Micula, acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj şi favorizarea infractorului.

La o percheziție domiciliară ce a avut loc acasă la Victor Micula, în martie 2019, poliţia Bihor nu ar fi găsit nicio armă de foc. Trei luni mai târziu, o echipă de ofițeri ai DGA Oradea ar fi găsit în aceeași casă trei arme, au declarat surse pentru G4media.ro. La acest moment, Parchetul Judecătoriei Oradea cercetează și cine l-ar fi pus în gardă pe Victor Micula cu privire la percheziţiile IPJ Bihor din martie.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare