sursa foto:  antena3.ro

Lovitură de teatru! Ludovic Orban a venit cu date care răstoarnă ceea ce se știa până acum

Prim-ministrul Ludovic Orban a prezentat, marți, în ședința de Guvern, o serie de date care, fără doar și poate, răstoarnă ceea ce se știa până acum.

Deși în spațiul public s-a spus că foarte mulți români și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, Ludovic Orban susține că situația stă altfel.

Potrivit premierului, numărul de români cu contracte de muncă în luna mai 2020 a fost mai mic doar cu 14.000 față de numărul de cetățeni cu contracte de muncă în aceeași lună a anului trecut.

În luna mai, numărul de cetățeni cu contracte de muncă, nu numărul de contracte de muncă, numărul de cetățeni cu contracte de muncă a fost mai mic doar cu 14.000 față de numărul de români cu contracte de muncă din luna mai 2019, în condițiile în care aprilie, mai și iunie sunt lunile în care este estimat să se atingă impacul cel mai mare al crizei economice.

Cu toate acestea, măsurile pe care le-am adoptat au apărat locurile de muncă ale românilor, iar lucrul ăsta este demonstrat de date, de cifre. Peste un milion de români au beneficiat de șomajul tehnic și aproximativ 70.000 – PFA-urile, profesioniștii – au beneficiat de forme de indemnizație de sprijin”, a afirmat Ludovic Orban, marți, în ședința de Guvern.

Vezi și

EXCLUSIV Poliția e gata de asediu! Achiziții la foc automat: 25.000 de pistoale, un milion de cartușe, bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor

Scandal de proporții la Poliția Capitalei: ‘E de-a dreptul ca la Miliție. Țipăm pentru că ne-am săturat de acuzații, controale, șicane și alte mizerii’

Scandal total între Raed Arafat și doctorul care solicitat să se infecteze cu coronavirus: ‘Să vă pregătiți’, ‘Iarăși mințiți?’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare