sursa foto:  news.ro

Scandal total între Raed Arafat și doctorul care a solicitat să se infecteze cu coronavirus: ‘Să vă pregătiți’, ‘Iarăși mințiți?’

E scandal pe rețelele de socializare, între șeful DSU, Raed Arafat, și medicul care, în luna februarie, s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, Răzvan Constantinescu.

Vezi și Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

După ce Raed Arafat a transmis populației să nu mai asculte „părerile neavizate” și să respecte regulile de distanțare, pentru că numărul cazurilor active a început să crească, Răzvan Constantinescu i-a replicat „nici vorbă!”, precizând că „numărul de teste pozitive crește extrem de lent comparativ cu numărul total zilnic de testări”.

A urmat o replică acidă a lui Arafat, care i-a subliniat lui Constantinescu <<că a crescut și numărul cazurilor în terapie intensivă și numărul cazurilor active, ca medic ar trebui să fiți mult mai rezervat înainte să dezinformați populația domnule “doctor”>>.

Mai mult, Raed Arafat i-a spus lui Răzvan Constantinescu să-și pregătească bine răspunsul „daca situația se va agrava, că va trebui sa explicați familiilor celor internați în stare gravă și a celor decedați modul în care i-ați indus în eroare”.

Răspunsul lui Constantinescu nu a întârziat să apară: „Eu am văzut doar că a crescut numărul de cazuri de infectați, nimic despre ATI”. În plus, medicul ieșean l-a întrebat pe Arafat dacă „Iarăși minținți?”.

Bugetul.ro vă redă integral replicile dure dintre Raed Arafat și Răzvan Constantinescu

Postarea lui Raed Arafat:Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua.

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Regulile de distantare si igiena trebuie respectate!

Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare!

Răzvan Constantinescu: Nici vorbă! Numărul de teste pozitive crește extrem de lent comparativ cu numărul total zilnic de testări.

Raed Arafat: Răzvan Constantinescu Pentru ca a crescut si numarul cazurilor in terapie intensiva si numarul cazurilor active … ca medic ar trebui sa fiti mult mai rezervat inainte sa dezinformati populatia domnule “doctor”. Nu luam un singur parametru ci mai multe, si nu fac eu analizele ci un grup de speciasti care includ epidemiologi si infectionisti. Dar va rog sa va pregatiti bine raspunsul daca situatia se va agrava ca va trebui sa explicati familiilor celor internati in stare grava si a celor decedati modul in care i-ati indus in eroare. Ca medic, sunteti mult mai responsabil pentru ce emanati decat un om simplu!

Răzvan Constantinescu: Raed Arafat Eu am văzut doar că a crescut numărul de cazuri de infectați, nimic despre ATI. Ați uitat, sau ce? Exact acel parametru ne interesa. Sau iarăși mințiți?

Ulterior pe, pagina de socializare, Răzvan Constantinescu a prezentat o captură a schimbului de replici, comentând ironic: „Domnul Raed Arafat în mare formă”.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

În luna februarie, Răzvan Constantinescu se oferea voluntar să se infecteze cu coronavirus

Constantinescu susținea că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”.

Mai mult, cunoscutul doctor se oferea voluntar să se infecteze cu coronavirus, pentru a le demonstra oamenilor că nu va muri.

„GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, scria, pe pagina de socializare, medicul Răzvan Constantinescu.

Vezi și

Medic, destăinuire șoc: ‘Omul acela nu murea în cazul în care nu erau atâtea restricții. În continuare avem pacienți pe care îi tot amânăm’

Nepotism la cel mai înalt nivel. Guvernul Orban, căpușat de absolvenți cu studii în securitate

Cu cărțile pe masă! Motivul pentru care PNL ar prelungi starea de alertă

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare