sursa foto:  digi.24

Cu cărțile pe masă! Motivul pentru care PNL ar prelungi starea de alertă

Cu cărțile pe masă! Se pare că PNL ar avea mai multe motive pentru care își dorește prelungirea stării de alertă!

Mai exact, dacă s-ar reveni la relaxarea totală, Klaus Iohannis nu ar mai fi atât de mult în centrul atenției. În ultimele săptămâni a apărut mai des la televizor decât în primul mandat, scrie Radio Europa Liberă.

Acum, indiferent cât calcul politic ar fi și din partea PNL, care se teme de pragul marilor plăți sociale (pensii, dublarea alocațiilor etc) și vede cum i se macină simpatiile în sondaje câte un procent după fiecare ședință de guvern, este clar că măsuri de prevenție trebuie luate.

Dar, de la persiflarea inițială (Klaus Iohannis și coreuții lui îi linișteau molcom pe cei din jur spunându-le că e vorba despre un simplu virus gripal care trece cu o gargară), pe vremea când voia alegeri anticipate și se juca de guvernele doar-doar îi vor face pe PSD-iști să respingă două oferte la rând, PNL a ajuns la grija de a păstra cât mai mult alerta tocmai pentru a putea oferi mici crâmpeie de libertate înaintea alegerilor. Dacă anularea salariilor, pensiilor și privilegiilor speciale nu a reușit, măcar atât să le dea oamenilor. E ieftin: pe vremuri trebuia să le dai un tricou, acum merge să le dai măști și dezinfectant.

Dar oricâtă bună credință ar fi din partea guvernului, contractele preferențiale, angajările dubioase, diversele alocări de fonduri suspecte încep să miroasă tot mai greu și ne fac să ne dorim să mergem mai departe, până nu nu intoxicăm cu totul. Sperăm că DNA va studia dubla contabilitate a acestor vremuri pentru că ar trebui să ne intereseze pe toți, indiferent de orientarea politică, cum de am ajuns să împrumutăm atât de mult în condiții atât de dezavantajoase chiar dacă, zice-se, economia României e singura în UE care a crescut în primul trimestru al acestui an, mai spune REL.

Vezi și: Veste uriașă! Mii de români vor avea parte de această facilitate începând cu 15 iunie

EXCLUSIV BUGETUL.RO Documente. Soția lui Nelu Tătaru plătește, la Primărie, o chirie de 8 lei/mp pentru afacerea familiei

Uimitoarea evoluție a lui Tănase Stamule! De la 200 de lei pe an, la 9.000 de Euro pe lună de la stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare