sursa foto:  covasnamedia.ro

Veste uriașă! Mii de români vor avea parte de această facilitate începând cu 15 iunie

Mega veste! După 15 iunie se vor relua mai multe activități în condițiile noilor măsuri de relaxare anunțate de premier.

Pentru că se vor relua mai multe activități, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că va începe să acorde din nou bilete pentru tratamentul balnear.

CNPP spune într-un comunicat că pensionarii care sunt interesați să obțină astfel de bilete de tratament balnear, pot trimite deja cererile la casele de pensii.

Potrivit comunicatului transmis de CNPP, persoanele interesate pot începe deja să depună cereri la casa de pensii, chiar dacă nu a fost anunțată încă o dată concretă de la care vor începe tratamentele balneare.

“Vor fi reluate activitățile de administrare a ştrandurilor și piscinelor exterioare, precum și activitățile în sălile de sport și fitness și tratament balnear”, a declarat Ionel Dancă, după ședința de Guvern de joi.

Așadar, dat fiind faptul că tratamentele balneare vor fi posibile după data de 15 iunie este destul de limpede că pensionarii vor putea beneficia de această facilitate oferită de CNPP și în acest an, chiar dacă în ultimele luni toată lumea o fost în carantină.

Este clar că tratamentele balneare vor trebui să se desfășoare în anumite condiții și măsuri speciale, pe care, cel mai probabil, ministrul Sănătății le va comunica.

Totodată Casa Națională de Pensii Publice îi roagă pe pensionari să trimită cererile prin poștă sau electronic (e-mail) pentru a evita aglomerarea de la casele de pensii.

Cererile, fără copii după buletin sau talon de pensii, pot fi depuse atât de pensionari cât și asigurații care necesită tratament balnear. Cei ale căror cereri vor fi aprobate vor fi contactați de casele de pensii.

Biletele de tratament sunt de două tipuri, gratuite sau cu parțial gratuite.

Pentru acest an au fost alocate 59.926 de bilete pentru tratament balnear.

Vezi și

EXCLUSIV BUGETUL.RO Documente. Soția lui Nelu Tătaru plătește, la Primărie, o chirie de 8 lei/mp pentru afacerea familiei

Uimitoarea evoluție a lui Tănase Stamule! De la 200 de lei pe an, la 9.000 de Euro pe lună de la stat

Mega-veste! Anumiți angajați ar putea primi noi sporuri salariale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare