sursa foto:  cotidianul.ro

Nepotism la cel mai înalt nivel. Guvernul Orban, căpușat de absolvenți cu studii în securitate

Nepotismul liberal a acaparat imediat sistemul de stat din România și, în principal, au fost luate cu asalt funcțiile de consilieri de la ministere din cadrul Guvernului. Alex Loreanu este noua achiziție a Ministerului Economiei.  El e unul dintre băieții deputatului PNL Laurențiu Leoreanu, chestor al Camerei Deputaților. S-a angajat în plină stare de urgență, generată de pandemia SARS-CoV-2, în funcția de consilier la Ministerul Energiei, Economiei și Mediului de Afaceri.

 

Din declarația de avere, de proaspăt consilier la Cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Economiei, ce a fost completată în data de 16 aprilie, aflăm că Alex Leoreanu a câștigat, anul trecut, peste 70.000 de lei de la Ministerul Apărării Naționale (56.400 lei – salariu, 12.648 lei – normă de hrană, 3.600 lei – contravaloare echipament). Tânărul Leoreanu a mai câștigat din 14.400 de lei și 4.050 de euro din închirierea apartamentelor pe care le deține în Roman, cumpărat în 2017, și București, cumpărat în 2019.

Alex Leoreanu conduce un autoturism Jeep, fabricat în anul 2015. Nu are datorii, nici la bănci, nici la persoane fizice, ceea ce înseamnă că a avut bani puși deoparte pentru achizițiile imobiliare pe care le-a făcut în ultimii trei ani, mai scrie sursa citată.

Pe pagina sa de facebook arată că se laudă mai mult cu declaraţiile tatălui. Şi spune că a studiat Security and Diplomacy (SD), programul de la SNSPA care se desfăşoară în limba engleză şi se adresează absolvenţilor de studii universitare în regim Bologna (3 ani).

Are mai multe fotografii din deplasările sale în străinătate, dar deloc din cătănie.

A absolvit Academia de Tehnică Militară, cu specializarea echipamente speciale și electronică militară. Ulterior, a terminat un master la SNSPA, în diplomație și securitate națională, și un master la ASE București, în informatică economică. A făcut studii, 4-5 luni, tot în domeniul militar, în SUA. “A fost  în teatrul de operațiuni din Afganistan”, s-a lăudat deunăzi, tatăl său, deputatul Leoreanu, conform celor de la newstandard.news

Citește și:

Cu cărțile pe masă! Motivul pentru care PNL ar prelungi starea de alertă

Veste uriașă! Mii de români vor avea parte de această facilitate începând cu 15 iunie

EXCLUSIV BUGETUL.RO Documente. Soția lui Nelu Tătaru plătește, la Primărie, o chirie de 8 lei/mp pentru afacerea familiei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare