Lovitură dură pentru Ludovic Orban: Omul dat afară de el revine în funcție!

Ludovic Orban, după numirea sa la conducerea Guvernului, a decis demiterea mai multor lideri puși în funcție de PSD, în urma acuzațiilor de nepotism. Astăzi însă, Instanța a decis că schimbarea unuia dintre lideri a fost emisă cu exces de putere. 

Instanța a decis că schimbarea lui Andrei Tinu a fost emisă cu exces de putere, iar măsura ar fi fost luată fără motivare, conform evz.ro.

După numirea la conducerea Guvernului, Ludovic Orban a dat afară mai mulți lideri puși în funcție de PSD, făcând acuzații de nepotism. După ce a fost destituit, Andrei Tinu l-a dat în judecată pe premier. Curtea de Apel București a decis, astăzi, să fie repus în funcție. Andrei Tinu a fost eliberat din funcție în 11 decembrie 2019.

Acuzațiile în cazul lui Tinu, dar și a doi vicepreședinți ai Autorității, au fost de management defectuos. În locul lui Andrei Tinu fusese numită o reprezentantă a PMP, Adriana Elena Mota, care va pleca de la conducerea instituției, în urma deciziei instanței.

Vezi și:

Audio. Atenție, Marcel Vela! Înregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlâcuri în Ministerul de Interne

Ludovic Orban continuă să spună Da la combinații în Guvern: Tată și fiu, ajunși pe poziții-cheie!

Dezvăluiri bombă! Klaus Iohannis, filat

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare