sursa foto:  digi24.ro

Dezvăluiri bombă! Klaus Iohannis, filat

Național dezvăluia în 2017 că ”SUA predau România MI6”,  ” o mișcare năucitoare pe piața globală de intelligence, cea atât de strâns  legată în utima vreme de interesele economico-financiare ale marilor jucători ai lumii. Iar faptul că în ultimele săptămâni numărul britanicilor care vin tot mai des în țara noastră, indiferent că este vorba de oameni de afaceri, demnitari sau mai ales discreți agenți de influență ai serviciului regal de informații externe a crescut de zeci de ori nu arată decât un singur lucru : predarea României, de către Administrația republicană a SUA, către zona de confort a MI6”!

Și după un an de la dezvăluirea în premieră a acestui nou ”deal” al principalelor servicii de informații ale lumii privind o nouă împărțire a zonelor de influență geo-globale, pe 21 noiembrie 2018 anunțam că ”MI6 mută în România”. Subliniind că Londra este noua prelungire pe axa partenerilor strategici Washington – Tel Aviv : ” Și iată că a trecut un an de când în țara noastră se construiesc în liniște capete de pod nu doar de către partenerii strategici americani și israelieni, dar într-o discreție aproape totală și de către britanici. Mai ales că marile companii americane, multe dintre ele obișnuite deja a investi în zona gri asigurată de agențiile guvernamentale de intelligence se pregătesc să pluseze pe piața energetică din România, strategii în securitate au căutat deja soluții pentru a găsi aliați care să securizeze situația din statul cel mai loial al SUA din această parte a lumii. Astfel că după ce israelienii, aliații tradiționali ai americanilor au fost atrași fără nicio greutate în această strategie comună, cealaltă soluție la îndemână a fost cea britanică. Mai ales că Londra nu face astfel decât să își urmărească propriile interese , după BREXIT având nevoie ca de oxigen de un cap de pod economic în Uniunea Europeană, unde să-și relocheze companiile și să pătrundă pe piața comună”.

Iar stranie ironie a sorții, tot după un an  de la dezvăluirea privind faptul că agenții MI6 operează deja masiv în România, la începutul lui decembrie 2019 un procuror de la DIICOT Brașov de care nu auziseră nici măcar polțiștii judiciari cu care lucra aruncă în aer scandalul ”ceaiului ” lui Gelu Oltean. Iar dacă opinia publică sătulă deja de luni bune de ”Casa Groazei” de la Caracal s-a năpustit asupra ciozvârtelor de informații-unele bine ”dozate” de către specialiști înainte de a fi ”scurse” către aparatul de propagandă- inițiații sistemului nu s-au dus pe această ”fentă”, fie ea și una extrem de profesionistă. Adevărata miză a întregului dosar care de altfel se va ”fâsâi” în instanță fiind ”extragerea” ofițerului serviciului regal de informații externe, ”șamanul” Thomas Ivor Mowbray Lishman din anturajul cel mai apropiat al președintelui Klaus Iohannis! Pentru că, după ce s-a decis că se va merge de acum înainte, timp de cinci ani, cu acesta drept șef al statului, o ”curățire” totală a anturajului prezidențial era pur și simplu obligatorie. Fie și pentru că ”oamenii președintelui” reușeau astfel declanșarea ambițioasei operațiuni de schimbarea totală a liniilor din sistem, în vederea aplicării noii strategii a ”bipolarismului”… Pentru că după arătarea ”pisicilor” Gabi Crețu și Mădălina Dobrovolschi, deja se va trece la ”next level” al ”listei de la Răcari”! Cea care va fi completată cu ”lista de la Brașov”… Acolo unde se regăsesc nume grele ale ”frățiilor” din magistratură, primii procurori implicați făcând deja pasul înapoi! Dar și cetățeni străini mai mult decât controversați , afaceriști cunoscuți de ani de zile pentru relațiile oculte avute cu șefi ai serviciilor secrete românești din vechea gardă. Cum este și cazul unuia dintre cei mai influenți lideri ai comunității  de afaceriști chinezi din România și al cărui ”cap” fusese cerut în repetate rânduri de partenerii strategici pentru legăturile acestuia cu serviciile secrete de la Bijing. Și care în prezent, conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia noastră, s-ar fi refugiat tocmai în Brazilia, acolo de unde își aducea Gelu Oltean ”ceiuțul”. Cel pe care ”șamanul” MI6 îl servea regulat unor oameni atât de apropiați de președintele României, încât a obligat structurile contrainformative românești să acționeze de o modalitate ”elegantă”, dar care să stopeze la timp altfel inevitabila penetrare informativă a șefului statului român! Indiferent de numele acestuia și de cei aflați în spatele operațiuni, scrie national.

Vezi și:

Mii de români vor fi afectați: dispare acest tip de pensie!

Vești pentru români- Se dau noi tichete

S-a aflat! Ce salariu va încasa președintele României anul acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare