sursa foto:  alux.com

Lovitură dură primită de Ion Țiriac!

Lovitură dură încasată de omul de afaceri Ion Țiriac! Acesta a afirmat că pandemia de Covid-19 l-a afectat extrem de mult.

Miliardarul susține că a pierdut bani în pandemie, zeci de mii de companii sunt falite, iar în ce priveşte vaccinarea anti-COVID, spune că dacă ai puţină minte în cap, nu ai cum să nu te imunizezi.

Noi, umanitatea, nu am ajuns la apogeu. Această boală a schimbat societatea mondială, pentru că sigur din cei care stau acasă acum 10-5% nu se mai întorc la lucru.

În ziua de azi, după părerea mea, sunt zeci şi zeci de mii de companii mici care sunt falite, oamenii nu mai vin la lucru.

Eu, personal, am pierdut foarte mulţi bani. Sportul şi în special turneul de tenis de anul trecut pe care nu l-am jucat, la Madrid, dar trebuie să-l joc în mai, e undeva la 40 miliane euro cost.

Jucătorii de tenis au sindicatele lor, vor mai multe premii. Am ajuns ca în 2022-2023 să avem 20 de milioane premii la un turneu care nu e Grand Slam. Deci acolo pierzi bani. În rest, ce e un paradox, în România, anul trecut s-au vândut mai multe maşini ca în 2019”, a dezvăluit fosta glorie a tenisului mondial, Ion Ţiriac, într-un interviu la Observator.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare