sursa foto:  jurnalistii.ro

Lovitura pe care i-a dat-o CTP lui Klaus Iohannis! Președintele nu se aștepta la asta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a dat o lovitură în plin președintelui Klaus Iohannis.

Gazetarul a dezvăluit că a fost invitat la dezbaterea organizată de șeful statului, însă l-a refuzat pe primul om în stat.

Povestea lui CTP vine în contextul în care în timpul unei dezbateri care aea loc chiar la Digi24, parlamentarul USR Cristian Seidler se întreba de ce pe lista jurnaliștilor invitați la dezbatere nu se afla nimeni de la Digi24.

„Domnul Seidler a ridicat o întrebare în cursul dezbaterii, de ce nu a fost invitat nimeni de la Digi24. Pot să lămuresc eu acest aspect. Am fost sunat de Administrația Prezidențială, care mi-a spus, de altfel, că sunt primul sunat și invitat atât în calitate de formator de opinie cât și de reprezentant al Digi24”, a spus CTP în intervenția sa.

„Păi asta arăta ca o recepție exclusivistă a președintelui Iohannis. Și am spus: nu se poate așa ceva, domnul președinte nu are dreptul să facă el selecția jurnaliștilor. Ce înseamnă acest lucru?

Sunt jurnaliștii care îi plac domnului președinte, puțini, care îi plac și care sunt invitați acolo. Eu nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de domnul Iohannis, cum nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de niciun alt politician. Prefer să fiu detestat de toți”, a mai spus jurnalistul.

Vezi și

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare