sursa foto:  cotidianul.ro

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Săptămâna trecută, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că a început curățenia în interiorul instituției pe care o conduce.

Vela a dezvăluit că a „executat” doi oameni într-o zi, fără a le preciza, însă, numele. Este vorba despre șeful de la Direcția Resurse Umane și șeful Direcției Audit din MAI.

Vezi și Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Dacă despre șeful de la Resurse Umane, Marcel Vela a declarat că e „chestor”, referitor la cel de la Drecția Audit Public Intern, nu a dat detalii.

Conform Național, de la conducerea Direcției Audit Public Intern din MAI a fost „decapitat” comisarul-șef Constantin Stoican.

Vezi și Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

Rămâne de văzut pe cine va numi Marcel Vela la conducerea celor două departamente din MAI.

Anunțul făcut de Vela săptămâna trecută

„Da, de la Resurse Umane și de la Audit. E chestor. Nu contează numele, că nu vreau să-i jignesc sau să le fac reclamă. Sunt responsabili în minister care nu m-au informat în legătură cu o decizie pe care au luat-o cu privire la bunul mers la ministerului și au decis subiectiv, fără să informeze ministrul”, a declarat, la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire, Marcel Vela, după cum scriam AICI.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare