sursa foto:  flux24.ro

Lovitură pentru unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea! Verdict crunt: I se retrage titlul

Lovitură încasată de unul dintre apropiații fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea! 

S-a stabilit că teza de doctorat a lui Darius Vâlcov, fost consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, este plagiată.

Darius Vâlcov, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a plagiat un sfert din teza de doctorat în finanțe fără să indice vreo sursă, anunță jurnalista Emilia Șercan, într-un articol publicat pe pressone.ro.

Acesta este verdictul Comisiei de Etică și Deontologie Profesională de la Academia de Studii Economice (ASE) și a fost emis în urma unei sesizări primite la scurt timp după ce PressOne a dezvăluit, în exclusivitate, că teza de doctorat a lui Vâlcov este plagiată.

„49,72 pagini, reprezentând 23,45% din cele 212 pagini propriu-zise ale tezei de doctorat, respectiv 49,72% din cele 100 de pagini supuse analizei, sunt expresia unui caz de plagiat, așa cum este acesta definit de prevederile Legii 206/2004 aplicabile la data susținerii publice a tezei de doctorat”, se arată în raportul Comisiei de Etică a ASE.

Decizia de plagiat a fost luată în data de 26 iulie 2019 de către toți cei 11 membri prezenți, însă abia la finalul săptămânii trecute a fost făcută publică pe site-ul ASE.

Vezi și

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare