sursa foto:  digi24.ro

Ludovic Orban: Băsescu face de râs România! Să își dea demisia din funcția de europarlamentar

Fostul premier al României, Ludovic Orban, a susținut miercuri că fostul preşedinte Traian Băsescu face de râs România și trebuie să îşi dea demisia din funcția de europarlamentar. Acest comentariu vine după ce ICCJ a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. 

 

„Ştiţi cum e, s-a făcut dreptate, dar prea târziu! Eu aş vrea să fie pedepsiţi toţi cei din servicii, toţi cei care au lucrat în CNSAS şi care au pitit aceste dosare, pentru că, dacă aceste dosare ar fi fost făcute publice după adoptarea legii privind organizarea şi funcţionarea CNSAS, Băsescu nu mai ajungea preşedintele României. Eu sunt convins că nu este singurul care a fost produsul Securităţii şi al Serviciilor şi care a ajuns preşedinte sau care a ajuns în funcţii publice. Mă bucur că s-a făcut dreptate, mă bucur că instanţa, până la urmă, a aprobat evidenţa.

Informaţii legate de colaborările lui Băsescu cu securitatea, suspiciuni, au apărut public cu mult înainte ca Traian Băsescu să ajungă preşedintele României. Băsescu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de europarlamentar. Nu mai poate să reprezinte statul român pentru că face de râs România dacă el rămâne europarlamentar. Sunt convins că PPE, dacă nu l-a dat afară, îl va da afară imediat ca urmare a acestei hotărâri judecătoreşti”, a transmis Ludovic Orban

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare