sursa foto:  g4media.ro

Ludovic Orban, despre ‘bătălia’ din 2024: Estimez în continuare o posibilă candidatură comună PSD-PNL la alegerile parlamentare şi prezidenţiale

Fostul premier Ludovic Orban, actual lider al Forța Dreptei, a transmis sâmbătă că estimează în continuare o posibilă candidatură comună PSD-PNL la alegerile parlamentare şi prezidenţiale. 

 

 

 

”Bătălia la alegerile prezidenţiale o să fie foarte dură, între trei poli: PSD, care fie se aliază cu PNL, fie (candidează -n.r.) PSD ca PSD. Eu estimez în continuare o posibilă candidatură comună PSD-PNL la alegerile parlamentare şi prezidenţiale. O să mai ai o coaliţie de centru-dreapta, care se va bate să intre în turul doi.

Şi o să ai şi candidatul extremist pe care şi-l doresc pesediştii şi o să facă tot ce este posibil ca să-l urce în turul doi, pentru că ei ştiu foarte clar că dacă intră în turul doi cu un candidat decent de centru-dreapta şansele lor de a câştiga alegerile prezidenţiale sunt foarte mici”, a declarat Ludovic Orban la Prima TV.

Întrebat dacă estimează o finală PSD versus AUR la prezidenţiale, Ludovic Orban a răspuns: ”Asta îşi doreşte PSD. Pentru asta PSD şi-a creat această opoziţie, a creditat această opoziţie (AUR – n.r)”, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare