sursa foto:  antena3.ro

Ludovic Orban îi ‘cinstește’ pe traseiști cu funcții! Numire discutabilă

Premierul Ludovic Orban le oferă traseiștilor funcții în Guvern. Un politician cu cinci partide la activ a fost instalat în Guvernul Orban.

Concret, avocatul Gheorghe Pecingină, în vârstă de 39 de ani, membru al organizației PNL Gorj, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor.

Decizia premierului Ludovic Orban a fost publicată în Monitorul Oficial. Pecingină s-a remarcat prin desele treceri de la un partid la altul, având la activ deja cinci partide.

Potrivit presei locale, Gheorghe Pecingină a fost pe rând membru în PDL, PP-DD (partidul lui Dan Diaconescu, din partea căruia a candidat la Primăria Târgu Jiu în 2012), PSD, ALDE și, în cele din urmă, PNL, scrie g4media.ro.

El a ajuns la liberali în 2016, adus de Dan Vâlceanu, co-președintele organizației locale, transferul său fiind salutat de organizație printr-un comunicat de presă: „Echipa liberală din Târgu-Jiu beneficiază, de astăzi, de contribuția a încă unui om respectat, integru, care știe ce înseamnă aplicarea legii și își dorește un viitor pentru tineri, la ei acasă”.

În noiembrie anul trecut, la puțin timp după instalarea guvernului Orban, Gheorghe Pecingină declara pentru presa locală că nu își dorește nici un fel de funcție, ”nici măcar la nivel central”.

În declarația de avere din 2016, depusă odată cu candidatura pentru consiliul local Turcinești, nu apare cu nici un venit în afara pensiei soției sale.

Vezi și

EXCLUSIV Dumitru Cornă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

EXCLUSIV Lovitură de teatru! O bancă cu peste un milion de clienți nu a plătit pensiile românilor! Reacția ministrului Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare