sursa foto:  playtech.ro

Ludovic Orban, mesaj tranșant pentru tabăra Cîțu: ‘Pentru mine e o jignire. Am fost un adversar redutabil şi constant al tuturor avatarurilor Partidului Comunist, indiferent cum s-au numit ele’

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că nici el şi niciun parlamentar liberal nu ar vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu.

Orban a precizat că, în cei 31 de ani ai săi în politică, a fost „un adversar redutabil şi constant al tuturor avatarurilor Partidului Comunist, indiferent cum s-au numit ele – FSN, FDSN, PDSR, PSD” şi nu ar putea vota o moţiune de cenzură iniţiată de social-democraţi.

„Asta este pentru mine o jignire. Eu sunt de 31 de ani în politică. Am fost un adversar redutabil şi constant al tuturor avatarurilor Partidului Comunist, indiferent cum s-au numit ele- FSN, FDSN, PDSR, PSD, inclusiv o perioadă PD-ul cât a fost socialist. Atitudinea mea politică, acţiunea mea politică este o acţiune clară în promovarea valorilor şi ideilor liberale, o acţiune clară de luptă împotriva proiectului politic iniţiat şi a evoluţiilor proiectului avatarurilor Partidului Comunist.

Cum să votez eu vreodată cu PSD? Nici măcar atunci când partidul meu a făcut USL, eu, practic, am votat împotrivă şi am fost singurul care am votat împotrivă şi în scurta perioadă de concubinaj între PSD şi PNL nu am participat la nicio decizie care să nu fie conformă convingerilor mele şi valorilor liberale. Sunt singurul lider de partid de dreapta care, în 31 de ani, am reuşit să dărâm un Guvern al FSN, FDSN, PDSR, PSD, în 2019. Niciun parlamentar PNL, atât timp cât sunt eu preşedintele PNL, nu va vota nicio moţiune de cenzură împotriva unui Guvern şi a unui premier susţinut de PNL”, a afirmat Ludovic Orban, informează agerpres.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare