sursa foto:  getty

Maia Sandu, după ce în Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din țara noastră: ‘România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie’

Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu.

 

O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa, pe sensul de intrare în România„, a spus ea, conform unui comunicat al preşedinţiei de la Chişinău, transmite Radio Chişinău.

De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2.000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetăţeni„, a adăugat ea.

 

Cu ocazia acestei întrevederi, Maia Sandu a apreciat sprijinul Bucureştiului pentru parcursul european al Republicii Moldova.

 

România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie şi rămâne principalul partener economic al ţării noastre„, a spus Maia Sandu, informează agerpres.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare