sursa foto:  Foto: Partidul Social Democrat

Marcel Ciolacu: Am decis să îmi asum răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii şi reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile

Premierul Marcel Ciolacu a transmis marţi, în ziua asumării răspunderii Guvernului, că a decis să îşi asume răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii şi reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile.

”Am decis să îmi asum răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii şi reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile”, a transmis premierul pe Facebook, în ziua asumării răspunderii Guvernului pe pachetul de măsuri fiscale.

”Ca premier, sunt obligat să pun interesul României mai presus decât interesele unor grupuri nemulţumite că fac profituri nu de miliarde de euro, ci “doar” de sute de milioane de euro”, mai spune şeful Executivului.

Parlamentul se va reuni marţi, de la ora 18.00 , în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernul pe pachetul de măsuri fiscale, au stabilit Birourile permanente reunite. Amendamentele parlamentarilor la proiectul Executivului pot fi depuse până la ora 13.00, a mai stabilit conducerea Parlamentului.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare