sursa foto:  PSD Facebook

Marcel Ciolacu, despre congresul liberalilor: ‘Și-au bătut joc de lege și toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul așa-zisului președinte al României, Klaus Iohannis’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat despre Congresul PNL că ”nu a fost un festival al democrației, a fost un festival al COVID-ului”.

N-am asistat la un exerciţiu democratic. Am asistat la o ruşine naţională, la un partid care a sfidat total democraţia, regulile şi pe toţi românii. Şi-au bătut joc de lege şi toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul aşa-zisului preşedinte al României, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, şi în acest al doilea mandat al său, a demonstrat că nu poate să fie preşedintele României, nu depăşeşte nivelul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Este inadmisibil să modifici legi în Guvernul României astfel încât tu şi partidul tău să poţi ţine un congres”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că PSD nu a putut organiza un Congres fizic, atunci când erau o mie de cazuri pe zi, iar acum că sunt 8.000 de cazuri, PNL face un astfel de eveniment.

PSD nu a putut ţine congres fizic pentru că erau o mie de cazuri pe zi şi 14 decedaţi. Astăzi sunt peste opt mii de cazuri pe zi şi peste 150 de decedaţi de COVID. Este o ruşine naţională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului”, a completat liderul social-democraţilor, conform News.ro.

Vezi și:

Ieșire a lui Marcel Ciolacu: ‘Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale pun în pericol viața românilor’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare