sursa foto:  presidency.ro

Marcel Ciolacu, despre tăcerea lui Klaus Iohannis privind scandalul din coaliție: ‘Când se uită la ei, sunt convins că îi e rușine’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu atransmis că în coaliţia de guvernare există „o criză de imaturitate politică”. El susține că președintele Klaus Ionannis, ”a încălcat spiritul Constituţiei şi a adunat oameni care nu au nicio legătură unii cu alţii”.

„Avem o criză de imaturitate politică (în cadrul coaliţiei de guvernare – n.r.), e evident, de lipsă a oamenilor de stat şi văd şi în seara aceasta, toate discuţiile sunt în jurul acestei coaliţii. Noi vorbim aici de Guvernul României, nu de o coaliţie, indiferent cum este ea, coaliţia dezastrului, a morţii, dezastrului, perdanţilor. Asta înseamnă când artizanul acestei coaliţii, care este domnul Iohannis, a încălcat spiritul Constituţiei şi a adunat oameni care nu au nicio legătură unii cu alţii. Cred că singurele legături sunt şmecheriile şi ocuparea acestor posturi, pentru că ei se bat acum pe interese şi pe ce au de împărţit”, a spus Ciolacu luni seara la TVR1.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în această criză pentru că „îi este ruşine”.

„Eu cred că domnul Iohannis, în acest moment, cu toţii vedem cum prin tăcere se implică în viaţa politică, după ce ne-a impus această coaliţie, cred că nu iese de ruşine. Cred că preşedintelui României în momentul acesta îi e ruşine şi să spună că a făcut o mare greşeală, dar când se uită la ei, sunt convins că îi e ruşine”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele PSD a menţionat că liderii coaliţiei de guvernare „s-au înţeles în seara asta”, dar continuă jocul „să îşi hrănească internul partidului”, informează agerpres.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare