sursa foto:  qmagazine.ro

Marcel Ciolacu: ‘Domnul comisar Schmit a spus foarte clar că este exclus să condamni o țară să aibă un plafon la pensii pe următorii 50 de ani’

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a declarat convins că prevederile Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) privind pensiile pot fi renegociate.

Întrebat dacă pot fi renegociate prevederile PNRR privind pensiile, Ciolacu a răspuns că Nicolas Schmit susţine un astfel de demers.

Categoric (pot fi renegociate, n.r.). Am avut o discuţie cu comisarul Schmit, mi-a detaliat discuţiile avute cu domnul ministrul Budăi şi domnul comisar ne susţine în acest demers şi a spus chiar că este total incorect ce s-a trecut în PNRR, lucru pe care noi l-am spus de la început. Domnul comisar Schmit a spus foarte clar că este exclus să condamni o ţară să aibă un plafon la pensii pe următorii 50 de ani, lucru pe care noi l-am spus din prima zi, de când a fost făcut acest PNRR de guvernarea de dreapta„, a spus Ciolacu, potrivit agerpres.ro.

Vezi și:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: ‘Această abordare de la summitul G7 îmi arată că și de această dată noi am venit cu varianta cea mai potrivită’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare