sursa foto:  Facebook.com

Marcel Ciolacu, după întrevederea cu Maia Sandu: ‘Pentru Republica Moldova singura soluție în acest context regional tensionat este parteneriatul cu România’

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis în cadrul unei întrevederi avute, la Palatul Parlamentului, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, că România va continua să acorde toată asistenţa financiară, economică şi politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele.

Un plan economic concret care să sprijine investițiile românești în Republica Moldova este cea mai bună garanție pentru a genera încrederea cetățenilor moldoveni în parcursul european.
Singura soluție în acest context regional tensionat este parteneriatul cu Romania pentru a avea o viață mai bună alături de familia europeană!
I-am transmis astăzi doamnei președinte Maia Sandu intenția noastră de a include aceste măsuri în viitorul program de guvernare!
În plus, am asigurat-o că vom continua să acordăm toată asistența financiară, economică și politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele.
România sprijină total eforturile administrației pro-europene de la Chișinău de păstrare a ordinii constituționale și a statului de drept în fața amenințărilor de securitate ale Moscovei. Republica Moldova va avea parte de securitate și prosperitate pentru a își concentra eforturile pe procesul de integrare europeană.”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare