sursa foto:  agerpres.ro

Marcel Ciolacu, ieșire devastatoare: ‘Domnul Iohannis e responsabil, a vrut Guvernul sau, făcând o struțocămilă. Acum se văd efectele’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că  ”nişte iresponsabili au lăsat Ministerul Sănătăţii aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”. 

”Acum vorbim de nişte iresponsabili care au lăsat Ministerul Sănătăţîi aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”, a declarat, miercuri seară, la România Tv, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”dacă Iohannis ar fi respectat spiritul şi legea Constituţiei, nu aveam de-a face cu aşa ceva”.

”A creat această coaliţie cu pierzători care nu au responsabilitate pentru vot, că nu au câştigat alegerile. (…) Vă daţi seama ce înseamnă să nu numeşti un ministru la Sănătate? Cât de iresponsabili să fii să nu participi la şedinţa de Guvern, să îţi iei jucăriile şi să pleci? Nu a spus Barna să nu fie Orban? Acum îl vor iar pe Orban? A ajuns USR să conducă România după bunul plac? Domnul Iohannis e responsabil, a vrut Guvernul sau, făcând o struţocămilă. Acum se văd efectele”, a mai afirmat Ciolacu.

Liderul PSD consider că ”actualul Parlament nu mai reprezintă votul românilor”.

”Dacă ne uităm la votul românilor astăzi, nu mai reprezintă structura Parlamentului ce au votat românii în acest moment. Îl anunţ pe domnul Iohannis că Parlamentul nu mai reprezintă după patru luni voinţă românilor. Să intrăm la guvernare cu Turcan? Ne batem joc? E exclus. Să facă anticipate, să ne întoarcem la popor şi să lăsăm spiritul Constituţiei să îşi facă cursul. Nu poţi să intervii brutal în democraţia unui stat”, a mai afirmat liderul PSD, informează news.ro.

Aceasta a mai afirmat că  nu se poate sta ”la şantajul unui partid”.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare