sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘Clotilde Armand nu o să mai rămână pe funcție, ar trebui să demisioneze’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să demisioneze dacă se dovedeşte că „a fost viciat rezultatul” alegerilor locale pentru acest sector.

„Eu cred că, dacă ancheta dovedeşte că a fost viciat rezultatul, doamna primar Clotilde Armand nu o să mai rămână pe funcţie, ar trebui să demisioneze, deoarece nu este o bolşevică în care nu contează cine votează, contează cine numără, nu? Cred că ar fi un gest onorabil şi binevenit”, a precizat Ciolacu, în contextul unei întrebări pe această temă.

El a adăugat că aşteaptă finalizarea anchetei în această speţă şi ulterior, dacă se constată că Daniel Tudorache a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, se vor strânge semnături pentru organizarea unui referendum şi noi alegeri.

„Cred că ar fi un gest onorabil şi bine-venit. Se vor putea strânge semnături pentru a se face referendum şi pe urmă, după validarea referendumului, se fac din nou alegeri. Să aşteptăm totuşi ancheta să se finalizeze şi pe urmă, dacă domnul Tudorache a câştigat alegerile, sunt ferm convins că doamna Clotilde îşi va depune demisia”, a susţinut Ciolacu, informează agerpres.ro

Citește și:

Clotilde Armand a pierdut alegerile? Marcel Ciolacu: ‘Vreau să o văd că își va da demisia și va pleca

Lovitură de teatru la alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Tudorache ar fi bătut-o pe Clotilde Armand (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare