sursa foto:  agerpres.ro

Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali de zădărnicirea combaterii bolilor: ‘5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur la adresa liberalilor cu privire la organizarea congresului.

Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat- este un afront uriaș la adresa românilor.
Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricții tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect și mai puțină încredere în guvernanți.
Anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie și a făcut eforturi uriașe să respecte toate prevederile legale:
– am redus masiv numărul de delegați;
– am folosit mai multe spații interioare și exterioare din țară conectate prin internet;
– am stat mai puțin de 20 de persoane în aceeași sală.
Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara.
În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîțu, Orban, Gorghiu și Rareș Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul țării a reînceput să numere zilnic morții de COVID 19”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare