sursa foto:  PSD Facebook

Marcel Ciolacu îl desființează pe Florin Cîțu: ‘Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi și noi restricții absurde?!’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu, după eșecul campaniei de vaccinare la nivel național.

După ce a ratat – #bigtime – toate țintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîțu, se preface că nu înțelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în față:
↙️ Pentru că România este #NEGUVERNATĂ de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceți la Guvern documente de partid și împărțiți banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mișca un deget pentru vaccinare și pentru pregătirea țării de un posibil val 4 al pandemiei.
↙️ Pentru că v-ați pus voi – marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceți #campanie pentru Congres. I-ați speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd!!
↙️ Pentru că ați oprit vaccinul la granița marilor orașe și nu v-a păsat absolut deloc că există și o Românie rurală, care avea nevoie de o strategie diferită! Mai mult, NU ați făcut niciun fel de parteneriat cu administrațiile locale; nu le-ați dat nicio atribuție primarilor în afară să îi cocoșați, ca și anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi și la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi și noi restricții absurde?!
Și totul, toată suferința, toate restricțiile și scăderea nivelului de trai pentru ce?! Pentru Congresele voastre de doi bani?!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare