sursa foto:  PSD Facebook

Marcel Ciolacu îl pune la zid pe Vlad Voiculescu: ‘Am pierdut transplantul pulmonar, pierdem și transplantul osos. Nu vi se pare că e ceva dubios la mijloc?’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este emis un ordin să fie evacuat și Spitalul Fundeni: ”Nu vi se pare că e ceva dubios la mijloc? Că spitalele cu excelență sunt atacate de Vlad Voiculescu?”.

„Dumneavoastră ce aţi fi făcut în locul managerului de la Spitalul Foişor dacă vi s-ar fi spus ca în două ore să evacuaţi spitalul? Ştiţi că în Spitalul Foişor se face transplant osos. Am pierdut transplantul pulmonar, pierdem şi transplantul osos, am înţeles că e emis ordin să evacueze şi ‘Fundeni’, deci pierdem şi transplantul de ficat şi de rinichi! Nu vi se pare că e ceva dubios la mijloc? Că spitalele cu excelenţă sunt atacate de Vlad Voiculescu? Este munca a mii de doctori de s-a ajuns la aceste transplanturi în România”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă managerul Spitalului Foişor ar fi putut face ceva să fie evitată evacuarea pacienţilor în modul în care a fost realizată.

Ciolacu a menţionat că decizia autorităţilor de a împărţi spitalele în COVID şi non-COVID „e o tâmpenie”.

„Nu vedeţi că ei întotdeauna vin cu teme false, că ‘vom face, vom lua măsuri’? Haideţi să vedem ce fac! Dar Spitalul Foişor nu e în subordinea domnului Nicuşor Dan sau am uitat eu? Le spunem de un an de zile că această decizie cu spitale COVID şi non-COVID e o tâmpenie. Oamenii nu au acces, bolnavii cronici, la actul medical, iar românii mor pe capete. După un an de zile vin statisticile internaţionale care arată că am avut dreptate şi suntem pe locul 10 la mortalitate, inclusiv COVID, cât şi bolnavii cronici”, a afirmat Ciolacu, conform agerpres.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare