sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu: ‘Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD’

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că astăzi de la ora 18:00, PSD va prezenta public proiectul alternativ de buget pe care la construit.
”Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic!
Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține. Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud!
PSD este însă alături de români și le vom arăta #adevărul! Astăzi, de la ora 18.00, vom prezenta public proiectul alternativ de buget pe care l-am construit, în centrul căruia am pus viața românilor. Vom arăta soluțiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei!
Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD. Ne fac populiști?! Perfect.
❗Da, suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului “Fabricat în România” cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – “Buy American!”
❗Da, suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook
#buget2021
#bugetpentruoameni

Citește și:

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare