sursa foto:  PSD facebook

Marcel Ciolacu, mesaj tranșant: ‘Ar trebui o decizie de renumărare a voturilor pe Sectorul 1 și astfel se închid toate discuțiile’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că despre situația de la Biroul Electoral Sector 1 că ”Orice om de bun simț ar lua astăzi decizia de renumărare a voturilor ca să se închidă acest circ”.

”Ar trebui o decizie de renumărare a voturilor pe Sectorul 1  şi astfel se închid toate discuţiile şi toată această telenovelă care este o telenovelă ieftină care aduce atingeri grave democraţiei. Totuşi, Sectorul 1 putem spune că e kilometrul zero al României”, a afirmat, joi seară, la Antena 3, liderul PSD Marcel Ciolacu.

Vezi și: Ultim moment! Biroul Electoral Central respinge cererea PSD de anulare a alegerilor în Sectorul 1. Se va opri renumararea voturilor în toate sectoarele Capitalei

Acesta a comentat şi imaginile în care se afirmă că apar membri ai USR care umblă la sacii cu voruri: ”Am înţeles şi explicaţiile cu imaginile, nu sunt adevărate. S-a văzut cine sunt preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 nu are dreptul să desigileze decât printr-o decizie a Biroului care este o decizie comună, se face un proces verbal. În acea încăpere nu intri când vrei, nu intră candidaţi, s-a ajuns mult prea departe. Este evident faptul că există un abuz în serviciu al preşedintelui Electoral sectorial”.

”Orice om de bun simţ ar lua astăzi decizia de renumărare a voturilor ca să se închidă acest circ. Durează 12 ore”,a mai afirmat Ciolacu, conform news.ro.

Citește și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare