sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Marian Ceaușescu s-a dus peste Niculae Bădălău: ‘Îl așteptăm pe Bădălău la bulău. Nu v-ați săturat, mă, cât ați furat?’

Protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost prezent, luni, la Curtea de Apel București. Magistrații de la CAB au decis să accepte solicitare DNA privitoare la arestarea preventivă a lui Niculae Bădălău, într-un dosar privind comiterea de fapte de corupție.

Marian Ceaușescu l-a așteptat pe Bădălău la ieșirea de la Curtea de Apel București.

„Îl așteptăm pe Bădălău la bulău. Borfașule, escrocule, de ce ai luat, mă, borfașule? Îți urează românii: pușcărie plăcută! Pentru că ți-ai bătut joc de ei! Borfașule! Bădălău, nu v-ați săturat, mă, cât ați furat?”, i-a strigat cunoscutul protestatar.

„BORFASUL Bădălau Nicolae a primit mandat de arestare preventiva pentru următoarele 30 de zile.
Decizia nu este definitivă și poate fi atacata cu contestație in 48 de ore..
În baza art. 226C. proc. pen. admite în parte propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție DNA, în dosarul de urmărire penala nr 256/P/2022.
1. In baza art 202 C. proc.pen. dispune arestarea preventiva a inculpatului Badalau Niculae, (date), pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 28..11.2022 si pana la data de 27.11.2022, inclusiv. in temeiul art 230 C. proc. pen dispune emiterea de Îndată a mandatului de arestare prevenit.”, a scris, pe Facebook, Marian Ceaușescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare