sursa foto:  playtech.ro

Mașina Elenei Udrea a fost vândută de către ANAF! Cât a obținut Fiscul

ANAF a vândut o mașină Mercedes Benz S500, fabricată în 2005, care aparţinea Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute.

ANAF a vândut o maşină a Elenei Udrea. La cea de-a treia licitație, autoturismul s-a vândut la un preț de 25.400 lei. Acum câteva luni, ANAF a mai vândut un Fiat 500 şi mai are de valorificat mai multe terenuri.

„Am scos la licitație şase terenuri ale doamnei Elena Udrea pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute. Valoarea acestor terenuri este de 3,29 milioane lei. Sunt scoase și două autoturisme aparținând tot debitoarei. Este vorba despre un Fiat 500 de 35.000 lei și un Mercedes, cred că de 37.971 lei. Mi-aș dori cât mai multă lume să meargă la licitație pentru a crește prețul acestor bunuri ca să ne putem recupera prejudiciul pe care îl avem”, spunea, pe 11 octombrie 2022, șeful ANAF, Lucian Heiuș.

ANAF mai are sechestru pe niște terenuri în celebra localitate Nana, care urmează să fie scoase la valorificare, și pe acțiuni, pe 50% din acțiunile de la Eurohotel, care sunt în faza de evaluare. Acțiunile au o procedură specială de valorificare, aceasta urmând a se face cu ajutorul unui evaluator autorizat.

Elena Udrea execută în prezent o pedeapsă de şase ani de închisoare, în urma condamnării în dosarul Gala Bute.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare