Medicament de 2 milioane de euro- Afecțiunile pe care le tratează

De curând a fost lansat, de către o companie elvețiană,cel mai scump medicament. 

 

Acesta este un tratament de-a dreptul revoluționar, din moment ce costă atat de mult.

Mulți oameni nu câștigă toată viața suma de 2.125.000 de dolari, cât este prețul medicamentului miraculos. A fost special conceput pentru bebelușii care se nasc cu o boală rară și cât se poate de gravă.

Tratamentul s-ar părea că a fost gândit special pentru a combate atrofia musculară spinală. Este o boală care afectează unul din fiecare 10 mii de bebeluși, susțin specialiștii. Micuții vin pe lume fără posibilitatea de a putea sa își controleze mușchii corpului.

Totodată, printre simptomele acestei boli crunte, în fața căreia bebelușii nu supraviețuiesc foarte des, este și dificultatea la înghițire. Tratamentul de 2 milioane de dolari ar putea să facă asemenea probleme să dispară.

Mulți s-au întrebat cine vor fi cei care vor fi de acord să plătească prețul colosal. Există, însă, părinți interesați să poată achiziționa medicamentul miraculos. În cazurile foarte grave, speranța de viață a bebelușului este de doar câteva luni de zile. Tratamentul poate să înlocuiască gena „defectă” din organismul copilului, responsabilă de provocarea bolii. Are o eficiență foarte mare dacă este administrat imediat după naștere, scrie dcbusiness

 

 

Vezi și :Cătălin Predoiu pus la zid de două asociații ale judecătorilor

EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare